Рахат-лукум в домашніх умовах

Півкілограма справжнього рахат-лукум всього за 20 гривень! Це в 5 разів дешевше, ніж в магазині. Думаєте, це неможливо?

Інгрідієнти:


  • Морква - 800 г
  • Вода - 8 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний - 300 г
  • Цукор - 250 г
  • Горіхи волоські - 250 г
  • Кокосова стружка - 250 г
  • Лимон - 1 шт.

Приготування:

Натерти дрібно моркву, додати цукор і варитти на середньому вогні в каструлі, поки вона розм'якне і виділить сік. Ввести крохмаль і готувати при цьому постійному помішуванні до загусання 30-40 хвилин.

Додати цедру, подрібнені горіхи, перемішати і зняти з вогню. На деко викласти пергамент, додати на нього суміш товщиною 2-3 сантиметри. Поставити в холодильник на ніч, потім нарізати шматочками і обваляти в кокосовій стружці.


Коментарі

Популярні публікації