Рахат-лукум в домашніх умовах
Півкілограма справжнього рахат-лукум всього за 20 гривень! Це в 5 разів дешевше, ніж в магазині. Думаєте, це неможливо?
Інгрідієнти:
Приготування:
Натерти дрібно моркву, додати цукор і варитти на середньому вогні в каструлі, поки вона розм'якне і виділить сік. Ввести крохмаль і готувати при цьому постійному помішуванні до загусання 30-40 хвилин.
Додати цедру, подрібнені горіхи, перемішати і зняти з вогню. На деко викласти пергамент, додати на нього суміш товщиною 2-3 сантиметри. Поставити в холодильник на ніч, потім нарізати шматочками і обваляти в кокосовій стружці.
Інгрідієнти:
- Морква - 800 г
- Вода - 8 ст. л.
- Крохмаль кукурудзяний - 300 г
- Цукор - 250 г
- Горіхи волоські - 250 г
- Кокосова стружка - 250 г
- Лимон - 1 шт.
Приготування:
Натерти дрібно моркву, додати цукор і варитти на середньому вогні в каструлі, поки вона розм'якне і виділить сік. Ввести крохмаль і готувати при цьому постійному помішуванні до загусання 30-40 хвилин.
Додати цедру, подрібнені горіхи, перемішати і зняти з вогню. На деко викласти пергамент, додати на нього суміш товщиною 2-3 сантиметри. Поставити в холодильник на ніч, потім нарізати шматочками і обваляти в кокосовій стружці.
Коментарі
Дописати коментар