Торт без випікання!

Щоб поласувати смачним десертом, не обов’язково довго місити тісто і стояти біля плити. Можна приготувати торти без випікання, додати свіжі літні фрукти з ягодами – і буде просто смакота! Десерти без випічки гарні тим, що швидко готуються, легко засвоюються і найголовніше – змушують гостей просити добавки…

Вам знадобляться:
500 г сиру
1 банка згущеного молока
10 г швидкорозчинного желатину
2/3 склянки води (або молока)
250 г пісочного печива
100 г вершкового масла
ягідний соус для подачі
Приготування:
Печиво за допомогою блендера перемолоти в крихту. Вершкове масло розтопити, змішати з печивом, розтерти до однорідної крихти. Дно форми для випічки діаметром 21 см застелити папером. Викласти основу для чізкейку, щільно утрамбовувавши крихту з печива по дну і стінкам форми.
Желатин розвести в 2/3 склянки води, залишити на 10 хвилин. Потім поставити чашку з желатином в гарячу воду і, постійно помішуючи, повністю розчинити желатин. Сир змішати зі згущеним молоком. В отриману сирну масу влити желатин і ретельно збити все разом.

Викласти сирну масу на основу з печива, розрівняти. Форму накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 3 години для застигання. При подачі полити ягідним соусом або варенням.




Коментарі

Популярні публікації